Til forsidenForside

Indre-fitness

Øvelser

DVD
Ullamai Rose

Ydelser

Kursuskalender

Kursusferier

Værdigrundlag

Målsætning

Begreber

Litteratur & linksØVELSER (riter)

Rite 1 - DrejeøvelsenRITE 1 - DREJEØVELSEN >
Denne rite sætter gang i alle energi-centrene(chakras) som cirkulerer samtidig med at du selv drejer rundt. Du står i en god bredstilling, ca. hoftebredde mellem fødderne, samler hænderne foran brystbenet med håndflader mod hinanden og tager ca. 3 dybe vejrtrækninger. Derefter breder du armen ud i skulderhøjde med håndfladerne nedad, finder et fokuspunkt, og begynder at dreje rundt i urets retning dvs. højre om. Slut med at samle hænderne en arms længde foran ansigtet og fokusér på tommelfingrene. Rolig og dyb vejrtrækning.


Rite 2- Lyset
Rite 4 - Broen
< RITE 2 - LYSET
Fra rygliggende stilling løfter du hovedet og de strakte ben til en lodret position mens du ånder ind. På udåndingen sænker du langsomt benene og og til sidst hovedet. Vær opmærksom på at lænden er i underlaget under hele forløbet og at du har bækkenbunden med.

Rite 3 - HalvmånenRITE 3 - HALVMÅNEN >
Du starter knæstående med oprejst krop og tæerne i underlaget. Hovedet bøjes fremefter med hagen mod brystet på en udånding. På en indånding bøjer du hoved og krop bagud idet du spænder bækkenbund og baller, på udåndingen vender du tilbage til udgangspositionen.

< RITE 4 - BROEN
Du starter langsiddende på underlaget med hoftebredde mellem fødderne. Armene er strakt, og hænderne hviler i underlaget med fingerspidserne pegende fremad. På en udånding starter du med at bøje hovedet fremefter med hagen mod brystet. På en indånding glider du frem over fødderne, løft dig op til vandret position med kroppen ved at spænde bækkenbund og baller. Du står nu på hænder og fødder. På udåndingen glider du tilbage til udgangspositionen.

Rite 5 - BjergetRITE 5 - BJERGET >
Du starter maveliggende, håndfladerne mod underlaget ud for brystet. Tæerne er stemt mod underlaget. På en udånding strækker du armene så overkroppen hæves, hoved og overkrop bøjer bagud. Nu bøjer du i hofteleddet på en indånding, så enden går til vejrs, og kroppen danner et omvendt V. På en udånding vender du tilbage til udgangspositionen. Armene forbliver i strakt position, overkrop og hoved bøjer bagud.

 
Ullamai Rose Danielsen • Maglekildevej 18 • 1853 Frb. C • Tlf. 20 55 85 05 • rose@indre-fitness.dk