Til forsidenForside

Indre-fitness

Øvelser

DVD

Ullamai Rose

Ydelser

Kursuskalender

Kursusferier
Værdigrundlag

Målsætning

Begreber

Litteratur & links
Se flere billeder fra kursusferie på Skopelos

KURSUSFERIEREnergirejse til Skopelos

Indre Fitness for krop og sjæl 23-30. juni 2020.

Rejse til Grækenland, til øen Skopelos som er en af Grækenlands grønneste perler. Jeg kan tilbyde en uforglemmelig rejse til en af Grækenlands smukkeste øer.

Skopelos inviterer til ren opladning og afstresning fordi det er så smuk en ø. Udbyttet af denne kursusferie vil være fornyet energi, overskud, balance og indre ro fordi både krop og sjæl er blevet trimmet.

Du vil blive grundigt introduceret til Indre Fitness konceptet: kombinationen af Gotvedtræning, De 5 Tibetanere, Qigong, afspænding og meditation. Undervisningen foregår hver formiddag under åben himmel og afsluttes med meditation ved det azurblå hav, en fantastisk oplevelse.

Efter formiddagens undervisning vil der være rig lejlighed til såvel alenestunder som socialt samvær, hvile og udforskning af de skønne omgivelser. For dig som holder af at vandre er der mange muligheder. Terrænet byder på vandreture af forskellige sværhedsgrader. Her findes alt fra små æselstier til pittoreske landsbyer, kapeller, klostre, og fantastiske udsigtspunkter. Øen er frodig og fredelig med en vidunderlig uspoleret natur og dejlige sandstrande med turkisblåt vand. Se billedgalleriet!

Den eneste forudsætning for denne rejse er nysgerrighed for at opleve/lære noget nyt, samt en god fysisk form da øen er ret kuperet og Skopelos by rummer mange charmerende trappegader.

Advarsel: Denne rejse kan skabe en afhængighed og et ønske om at komme igen og igen på grund af den specielle skønhed og fredfyldthed.

Rejsearrangør er FOF Gentofte.
Tlf. 39 63 70 10.
Konsulent Maiken Forslund.Udtalelser (tidligere kursusferier)

"Det har været en uge med åndelige champagnebobler i sjæl og legeme."
Pernille Sparsø

"Blandingen af kursus og ferie er god. Gruppestemningen undervejs - der har været tilpas fastlagte rammer hhv. åbenhed overfor "her og nu", god selvstændighed har der været plads til."
Nille Hovmann

"Jeg havde søgt sådan en ferie med indhold. Og det var spændende med oplevelser både på det indre og ydre plan. Det gjorde det sociale samvær ubesværet, tror jeg."
Jette Olsen

"Mine forventninger var store - men virkeligheden overgik alt. Udbyttet er kun begrænset af eget energiniveau, der naturligt svinger under så kraftig påvirkning."
Erik Bølling-Ladegård

"Mine forventninger er til fulde blevet indfriet. Vidensbanken er stor, og vi har alle draget nytte af den og fået svar og informationer i lange baner. Som oftest er der en forklaring på de skavanker vi slæber rundt på, så vi har fået et fint værktøj til at få det bedre og
måske slippe helt af med dem."
Anette Klintorp

"Mine forventninger er til fulde blevet indfriet. Ulla formår at kæde teori og praksis sammmen til en højere enhed. Og der har været tid til "fri leg"."
Dorte Kjær

"Ja, mine forventninger er blevet indfriet. Teori og praksis blev formidlet på en meget behagelig måde af en underviser som brænder for det hun formidler."
Vibeke Knudsen

"Mine forventninger er til fulde blevet indfriet og lidt til! Høj standard, seriøst og levende formidlet."
Marianne Fabricius

"Dejlig engageret og behagelig undervisning. Fin tidsmæssig balance mellem undevisning- fritid - udflugter. Imponerende "væren til stede" for ALLE på holdet - selv om aftenen."
Birgitte Dueholm

"Fin uge som har levet op til mine forventninger. Jeg har nydt lærerens engagement. Personligt har jeg fundet ud af at min ryg og mine ben kan klare mere end jeg troede - når blot jeg holder ud."
Karin Nyman

"Meget ny viden for mig. Mine forventninger er absolut blevet indfriet. Indholdet passer meget fint i overensstemmelse med konceptet. Det bedste ved kurset var især: Naturens skønhed - omgivelserne - lærerens personlige stil med rummelighed og fin fornemmelse for forskelligheder. Kompetent!"
Birgitte Lieberkind

"Jeg har fået en masse med mig hjem. Du har en fortællemåde så dejlig - jeg kan mærke du brænder for det - og det smitter. Det er en fin kombination: De 5 Tibetanere - Gotvedbevægelse - Qi gong, og så dine teoretiske indlæg. Jeg kunne godt have brugt meget mere - det er for mig meget spændende."
Anette Rendlev

"Fint kursus. Meget dygtig lærer. Faglig kompetent og pragmatisk. God og alsidig undervisning. Smukke omgivelser."
Cecilia Milwertz

 
Ullamai Rose Danielsen • Maglekildevej 18 • 1853 Frb. C • Tlf. 20 55 85 05 • rose@indre-fitness.dk